lördag 22 april 2017

Själens och kroppens språk

Innan, under och efter en healingbehandling kan kroppen och själen skicka meddelande till dig. Detta kan va i form av att du får en intuitiv känsla, ett behov av något. Känningar i kroppen såsom smärta, pirrande känningar, vågor av flödande energier, smärta, huvudvärk, bröstsmärtor, yrsel mm. Du kan bli extra känslig, känna ilska, sorg, glädje, upprymdhet - ja, alla känslor, beroende på vad din kropp behöver få utlopp för. Du kan även uppleva variationer av färger, ljus och få till dig bilder, smaker och lukter. Dina sinnen expanderar.
Under en healingbehandling aktiveras din självläkande förmåga och likt ett fysiskt sår som läker kan dina stagnationer/ blockeringar kännas av just då. Det är helt normalt och är nödvändigt för att din kropp ska hitta tillbaka till sin ursprungliga balans.

Att läka sin själ och sin fysiska kropp är alltså inte alltid så smärtfritt. Av egen erfarenhet kan det göra förjävligt ont och vår rädsla för detta vill ofta ta överhanden. Genom att känna till att en healingbehandling alltid utgår ifrån ren livsenergi blir det alltid som det är tänkt. Ibland behöver smärtan få ta plats för att vi ska kunna släppa taget om ett trauma, blockering, tidigare oarbetad händelse.
Själen vet vad du är redo för att möta och kommer alltså visa sig för dig innan, undee och efter en behandling.

Va i känslorna, yttra dem och ge dig själv massor med kärlek. <3
Allt är som det ska.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar