aktuellt

Dagsmejas paradis
sommar 2018

Inom snar framtid kommer min verksamhet blomstra på gården i Rackeby utanför Lidköping där jag nu bor! Drömmen om att skapa en plats för återhämtning, inre växande, lek och njutning närmar sig med stormsteg. Här kommer jag erbjuda reiki- och shamansk healing, Hela dig-cirklar, frigörande dans, retreats med samarbetspartners, healingyoga, gröna rum för själen och så småningom en årlig holistisk mässa i ladan. Drömmen är stor och kommer att formas med hjälp av tid och hårt arbete. Här kommer arbetas mycket med energihöjning, kärlek, läkning, praktiskt skapande och renovering.

Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto.Jag bjuder in till en sluten cirkel under fyra tillfällen där vi tillsammans utforskar närvaron till oss själva, samt till vår egna förmåga att läka. Med stöd ifrån cirkeln kan vi öppna upp våra hjärtan och känna total tillit till våra inre processer. Tillsammans skapar vi en plats för återhämtning, skaparkraft och lek.
Detta är för dig som har en längtan att känna samhörighet med andra på ett essistentiellt plan. För dig som söker nya verktyg till återhämtning, ökad självkänsla och kontakt med ditt inre. Eller för dig som söker lek och personligt växande.
Träffarna innehåller bland annat meditationer, avslappning, frigörande dans, sharings, healing, par-/gruppövningar och fullmåneceremoni. 
Min vision är att du som deltagare får möjlighet att vara i total närvaro i din kropp och själ, känna samhörighet med en trygg grupp och utforska delar i dig du inte trodde fanns.

Bra att tänka på:
Inga förkunskaper kräv men kom gärna med ett öppet sinne. Ha på dig bekväma kläder som du kan röra dig i, samt en filt och vattenflaska.

Datum: Söndagarna den 15/4, 22/4, 29/4 och 6/5. Tid: Kl 15.00-17.00
Investering: 450 kr för alla 4 träffar inkl lättare tilltugg. (Detta är min första cirkel jag skapar, därav det förmånliga priset).

Begränsat antal platser.
Anmälan sker via telefon/sms: 0730559755
Anmälan är bindande.

Varmt välkommen att ta din plats. Tillsammas skapar vi magi! <3


Healingyoga!
Under våren kommer jag och Vanja hålla i denna unika yogaklass. 
Vanja vägleder i de olika positionerna och bjuder på toner från klangskålar. Jag öppnar upp för reikihealingen och medicinhjulets energier, samt ger individuell handpåläggning under sessionen.
2h, investering 200 kr.
Bokas via bokadirekt.se genom Yinyoga Life i Lidköping.

Balsam för själen!


Presentkort
Ge bort en kärleksfull gåva!
Finns att köpa hos mig på Yinyoga Life eller via telefon. Jag skickar till dig eller direkt till mottagaren.  


Klippkort på behandlingar!
3 behandlingar för 1050 kr
5 behandlingar för 1500 kr
(Ord.pris för 75 min behandling är 600 kr)

Mina klippkort är inte personliga utan kan delas med någon annan.


Flyttar in hos Yinyoga Life 
Kinnegatan 21, Lidköping
Nu flyttar jag in tillsammans med fantastiska Susanna Stenberg som även hon ska erbjuda reikibehandlingar. Vi har skapat ett fantastiskt tempel för återhämtning och energipåfyllnad.
Här kommer vi skapa meditationscirklar, själsdans och naturligtvis massor med healingbehandlingar.
Välkomna att boka tid från och med den lördagen den 16.e september!

Dagsmeja Energibehandlingars foto.


Yoga & Holistisk helg!
22/4-23/4

Under två dagar får du möjlighet att prova nya och gamla pass på Yinyoga Life. Under helgen kommer jag och ett par andra fantastiska personer att presentera våra verksamheter som kommer ligga under samma tak som Yinyoga Life från och med i höst.

Jag kommer tillsammans med yogaläraren Vanja och reikiutövaren Susanna att hålla i två yogapass där var och en av deltagarna kommer få en stunds healing.
Kombinationen av de avslappnande och stärkande yogapositionerna tillsammans med healing ger möjlighet till självläkning för kroppen och själen. Healingen öppnar upp ditt inre medvetande och ger yogan en djupare dimension.

Jag kommer även att ha fina erbjudanden på mina behandlingar för alla som deltar under helgen!

Varmt välkomna!

Yinyoga Lifes foto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar