aktuelltJag söker klienter i utbildningssyfte.
Jag praktiserar nu mitt andra år inom shamansk healing på Gaia Life Kursgård. Detta året är fokus bland annat på att växa i min roll som healer för att ge mina klienter ett tryggt space med hjälp av fler verktyg och ett ännu större och renare hjärta.
Jag söker nu dig som är redo för förändring i ditt liv. Du kanske behöver läka gamla sår, landa ännu mer i dig själv och få tillgång till din inneboende kraft.
Eftersom detta är i utbildningssyfte bör du vilja komma under fem sessioner, cirka 60-90 minuter långa.
Investering för 5 gånger är 1500 kr och då är detta till ett mycket förmånligt pris.

Shamansk healing är en djupgående och transformerande behandlingsform.
Under dessa sessioner arbetar vi med själsliga och kroppsliga blockeringar utifrån dina behov. Du får under trygga omständigheter öva dig på att släppa det du inte längre behöver bära såväl i din själsliga som din fysiska kropp. 
Du får även möjlighet att få en djupare kontakt med hela ditt sanna jag, utforska dina inre rum och läka präglingar och trauman som du behöver släppa för att vandra din väg i sanning, kärlek och skönhet.
Mitt mål med mina sessioner är att de ska väcka en längtan, beundran och nyfikenhet inför hela dig med alla dina sidor. Även att känna dig mer trygg i dig själv och börja att applicera den visdom du får från dig själv i din vardag. Jag brukar kalla shamansk healing för självhjälp eftersom detta är en aktiv behandlingsform då vi arbetar utifrån att du själv är redo att skapa förändring såväl i det yttre som i det inre. Jag stödjer och guidar, och du tar de kliv du är redo att ta på din nya resa.

Shamansk healing är för dig som har behov av att:
-Släppa stress, negativa präglingar och trauman
-Få hjälp med att hitta verktyg till förändring
-Hitta kärnan bakom och frigöra fysisk och psykisk smärta
-Hitta en mer sundare livsstil, och en djupare kontakt till naturen och vår naturliga livscykel
-Hämta hem delar av dig som du saknar
-Få en djupare kontakt med ditt själsjag, dina guider och hjälpare

Varmt välkommen att ringa för att höra mer om behandlingarna samt boka dina tider på telefon 0730559755.

***

Meditation med grupphealing-donationscirkel till minne av Gustav Whitefield.
I nymånetider sår vi nya frön för hoppet, kärleken och glädjen. Detta är en grundande meditation där vi ger näring till våra drömmar för att sprida kärlek och livskraft i oss själva och ut i väven.

Din gåva går direkt till insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield som ger fler barn och ungdomar med medfödda eller förvärvade funktionshinder chans att få uppleva glädje, gemenskap och få kraft att uppnå sin fulla potential.
Mer information om stiftelsen: www.gustavwhitefield.com
 
Måndag 10 september, kl 18.30-20.00
Yinyoga Life, Kinnegatan 21 Lidköping
Anmälan sker via telefon/sms: 0730559755
Donationsrekommendation: 200 kr (hela din gåva går direkt till stiftelsen)

Du som inte kan närvara får gärna delta på distans då du närvarar med sinnet och får healing av mig i utbyte. Anmäl dig som övriga via telefon/sms och skriv hur mycket du skänker. Swisha sedan till 1239003666.

Övriga som bara vill skänk en gåva swishar till ovanstående nummer.

Jag hoppas vi ses och att vi tillsammans kan skänka kärlek och livskraft till den här stiftelsen och alla barn och ungdomar som behöver oss. <3 Hjälp mig gärna att sprida detta event.

***

Healingyoga

I samarbete med Vanja och Yinyoga Life hålls healingyoga med toner av klangskålar.Detta är en stark och balanserande kombination av reikihealing, avslappnade retorativeyoga och toner av klangskålar. Jag ger reikihealing till var och en medan Vanja guidar och spelar på skålar.

Höstens tider:
 16.e och 30.e september
14.e och 21.a oktober

Tidsbokning sker via bokadirekt.se genom Yinyoga Life och passet hålls på yogastudion i Lidköping om inget annat anges. Vägbeskrivning till Yinyoga Life.

***

Transformationscirkel-Energihöjning i en magisk tid


Jag bjuder in till ett flertal öppna meditationsträffar under hösten för att tillsammans i cirkeln arbeta för Ditt Inre Sanna Jag och den stora kollektiva transformationen som sker just nu. Den 8.e augusti är denna transformation mycket stark och slöjorna mellan dimensionerna suddas ut så att vi kan skapa magi. Magi genom att aktivt arbeta med att transformera vår tunga energi, våra präglingar som vi inte längre behöver bära, fylla på med ny, ren, ljus kraft och bokstavligt talat förändra oss själva till Vårt Högsta Bästa.
Jag har en stark känsla av att dessa träffar kommer hjälpa oss var och en på sin resa men har inte en klar bild över vad dessa kvällar ska innehålla än. Det kommer falla på plats med tiden. Det viktiga är att vi tillsammans arbetar för en bättre värld i oss själva för att på så sätt sprida den sanna, rena energin ut i väven. 
Jag kommer bygga upp ett tryggt space och vara den som förankar oss. Jag kommer sända healing till var och en i cirkeln samt guida in i meditiationen. Du som vill ta initiativ till guidning eller övningar är så välkommen att sprida din kunskap!

Dessa öppna träffar är för dig som aktivt arbetar energiarbete eller med din personliga utveckling och vill ta steg framåt. Du behöver ha en viss vana att meditera eller liknande. Detta för att vi ska kunna arbeta med den kollektiva energin och behöver då kunna hålla fokus. 

Plats: Rackeby Storegården 4 (andra naturplatser kan komma att besökas)
Datum: 8.e augusti, fler datum kommer efter hand 
Tid: 18.00-21.00
Pris: Dessa träffar kostar ingenting och var och en får ta med fika till sig
Anmälan: anmälning innan via pm/telefon 0730559755 gärna 3 dagar innan så passad plats kan bokas in.
OBS! Begränsat antal platser vid riktigt dåligt väder. Anmälan är därför viktig.
Bra att tänka på: Varma sköna kläder behövs ifall vi kommer vara i vår lada som inte är isolerad eller utomhus (detta meddelas inför varje träff). Filt och vattenflaska är bra att ha med sig, samt fika.

***

Dagsmejas paradis
sommar 2018

Under sommaren har min verksamhet flyttat till gården i Rackeby utanför Lidköping där jag nu bor. Drömmen om att skapa en plats för återhämtning, inre växande, lek och njutning närmar sig med stormsteg. Här erbjuder jag nu reiki- och shamansk healing, Hela dig-cirklar och meditationer.I framtiden även så småningom frigörande dans, retreats med samarbetspartners, healingyoga, gröna rum för själen och så småningom en årlig holistisk mässa i ladan.
Drömmen är stor och kommer att formas med hjälp av tid och hårt arbete. Här kommer arbetas mycket med energihöjning, kärlek, läkning, praktiskt skapande och renovering.

Idag har jag ett läkande rum för behandlingar och mindre grupper, samt en trädgård och en hage att hålla i större meditationscirklar mm. Välkommen att botanisera i mina evenemang under de olika flikarna och under fliken aktuellt för att se kommande evenemang.

Varmt välkommen till en läkande och levande plats i ständig förändring.

Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto. Dagsmeja Energibehandlingars foto.

***

Presentkort
Ge bort en kärleksfull gåva!
Finns att köpa hos mig på Yinyoga Life eller via telefon. Jag skickar till dig eller direkt till mottagaren.  

***

Klippkort på behandlingar!
3 behandlingar för 1050 kr
5 behandlingar för 1500 kr
(Ord.pris för 75 min behandling är 600 kr)

Mina klippkort är inte personliga utan kan delas med någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar