onsdag 16 januari 2019

Själsdans- dansa din inre dans



Kom och känn kroppen tala genom dansen till läkande och vibrerande musik! Vi bjuder in olika känslouttryck genom ett flertal teman där du får utforska hur själen och kroppen svarar ann. På så sätt lär du känna dig själv på ett nytt plan och hittar hem till din ursprungliga rytm.
Genom dansen och meditationen kommer vi att öppna upp blockeringar i kropp och själ, få en djupare kontakt med vårt inre och våga släppa på normer och kontroll.
När kroppen förmedlar känslorna genom rörelse skapas transformation på olika plan såsom rening, frigöring av blockeringar, sinnet lättar och vi kan få kontakt med skaparkraften och vår kreativitet.
Passet börjar med en grundande meditation, följs av dans och avslutas med en stunds avslappning. Inga förkunskaper krävs och du är välkommen utifrån din dagsform.

Under träffarna kommer det shamanska synsättet få ta plats för att inspirera och skapa ett tryggt space där var och en ska få möjlighet att utvecklas på sin väg. Mitt mål är att erbjuda dig ett brett spektra av olika uttryck där du kan låta din själ föra dig i dansen.

~Kostnad: 150 kr/ggn. Vid bokning av tre pass är kostnaden 390 kr. (Se kommande pass i evenemangskalendern). Betalning sker vid bokning för att garantera plats.
~Boka plats: Begränsat antal platser. Bokning sker via telefon/sms 073-055 97 55. Avbokning sker minst tre timmar innan och du får pengarna tillbaka. Vid utebliven plats debiteras hela avgiften pga att platserna är begränsade.


Jag hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar