onsdag 16 januari 2019

Hela dig-cirkel. ett inre utforskande


Det finns ingen beskrivning tillgänglig för fotot.

Under fyra tillfällen utforskar vi närvaron till vårt inre, och hur vi kan bjuda in magin mer i våra liv. Denna cirkel är för dig som har en längtan att känna samhörighet med andra på ett existentiellt plan. För dig som söker nya verktyg till återhämtning, ökad självkänsla och kontakt med ditt inre liv. Eller för dig som söker lek och ökad kreativitet utifrån ett holistiskt eller andligt perspektiv. Träffarna innehåller bland annat meditationer, avslappning, frigörande dans, sharings, healing, parövningar, ceremonier och tillverkning av en personlig kraftpåse. Under träffarna kommer det shamanska synsättet få ta plats för att inspirera och skapa ett tryggt space där var och en ska få möjlighet att utvecklas på sin väg.

Det är dags att aktivt skapa förändring i oss själva, hitta tillbaka till våra rötter och vår inre vägvisare. Min vision är att du som deltagare ska få möjlighet att vara i total närvaro i din kropp och själ, känna samhörighet med andra i en trygg grupp och utforska delar i dig du inte trodde fanns. Tillsammans skapar vi en plats för återhämtning, skaparkraft och lek.
Adress: Rackeby Storegården 4, 53198 Lidköping. Datum: Torsdagar 24/1, 7/2, 21/2, 7/3. Tid: 18.30-20.30 Investering: 750 kr för alla 4 träffar inkl te och frukt, samt material till en kraftpåse. Anmälan: är bindande och sker via telefon/sms: 073-0559755. Betalning sker vid anmälan för att garantera din plats. Bra att tänka på: Inga förkunskaper kräv men kom gärna med ett öppet sinne. Ha på dig bekväma kläder som du kan röra dig i, samt en filt och vattenflaska. Läs mer om mig och eventet på www.dagsmejas.blogspot.se

Varmt välkommen precis som du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar