torsdag 22 september 2016

Höstdagjämning

Idag är det höstdagjämning och natt och dag är lika långa. Det innebär ett skifte från våren och sommarens förverkliggörande, aktiva och utåtriktad energi till en mer passiv och inåtvänd tid för reflektioner och drömmar som nu får ta plats under hösten och vintern. Idag är det dags att släppa taget om det vi inte längre behöver bära på, det som skaver och tynger oss.

Jag utförde en reningsceremoni där jag släppte taget om flera saker som belastat mig oerhört det senaste. Som satt sig i kroppen, i psyket och skapat kaos i min omgivning. Det mest spännande av allt ihop är hur sinnet upplevs efteråt. Hur det känns när det destruktiva lämnar kroppen, helas och läks av kärlek. Nu efteråt känner jag en otrolig glädje, lätthet och stolthet över det jag gjorde. Det känns så lätt att släppa när det väl är dags, och det känns desto mer trovärdigt och lätt när man utför en ceremoni kring det. Det liksom blir något konkret som sprider sin sanning till alla celler i kroppen.

Med ett leende fick jag till mig att nu när jag inte längre bär på det jobbiga kan jag ta emot fler gåvor och skapa positiva förändringar i mitt liv. <3
Jag fick tips i denna artikel om reningsceremonin jag utförde idag. Mycket kraftfull, lekfull och symbolisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar