lördag 4 mars 2017

Shamansk healingutbildning - dansa med skuggorna

Sinnet har landat efter andra helgen i shamansk healing på Gaia Life Kursgård. Det är svårt att sätta ord på de upplevelser som jag varit med om, och jag inser att jag inte kommer kunna förmedla det. Inte på något förståeligt vis. Mina upplevelser är så stora, obegripliga för många, men helt klara och sanna för mig och det är det enda som betyder något...
Men min längtan efter att andas balans, i takt med universums vibrationer och känna min inre essens, såsom jag gör under de tillfällen jag får vistas i en helig cirkel och på en kraftfull plats, är stor. Den är så pass stor och innehåller så mycket kärlek nu att min tillit har börjat bli starkare än mina rädslor!


Jag är djupt tacksam för den kunskap jag fått till mig genom mina lärare, cirkelvänner och hjälpare från andevärlden. Jag har fått möta ännu mer av mina skuggor och en viktig lärdom är vikten av att verkligen möta mina skuggor- innerligt. Detta är jag nu redo för att göra.
I en trumresa fick jag möta en skugga som jag kände en sådan dragningskraft till, men blev så oerhört rädd för att låta komma inpå. Jag insåg då att jag innan stått på håll och betraktat mitt skuggarbete. Gång på gång. Blivit medveten och försökt att acceptera och hela på avstånd. Trott att det räckt att göra det på det sättet. Men varje gång har jag känt att jag inte kan släppa taget, håller sig skuggan kvar i mig och förföljer mig på nytt.
Nu insåg jag att jag måste konfronteras med dess ursprungliga väsen, låta min kropp och själ känna dess smärtor, känna skuggans alla vibrationer och kapitulera inför den. Först då kan illusionens spegelglas krossas och jag kan nå ursprunget, urkraften, den råa kärleken bakom skuggan.

Jag förstår nu vikten av att dansa med skuggorna.
Tack den svarta gudinnan som fick mig att inse det. <3

Bildresultat för svart gudinna

"Hela beskrivs både som en ung, sexuell kvinna och som en gammal käring som också har en viss mörk sexuell aspekt. I rollen som ung kvinna är hennes ansikte ljust och fullt av liv, medan som en gammal tant är svart, förruttnande och livlöst. Hon är livets och dödens, sexualitetens och visdomens gudinna. Hela utgör den gömda balansen. Hela står också för ödet, Wyrd." //paranormal.se


/Tina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar